Selecteer een pagina

Diensten

Kant-en-klare teksten voor iedereen.

Bij ons copywriting bureau geloven we in kant-en-klare teksten voor iedereen. Of je nu een start-up, een gevestigd bedrijf, een non-profitorganisatie of een individuele ondernemer bent, we zijn er om je te ondersteunen.

Ik ben er klaar voor

Laat je verhaal niet onverteld. Neem nu contact met ons op en laat jouw woorden de wereld veroveren!

Vertalingen

Edito vertaalt teksten uit het Frans, het Engels of het Duits naar het Nederlands. Ook revisies van vertalingen worden door ons tot in de kleinste details uitgevoerd. Edito is gespecialiseerd in teksten uit de meest uiteenlopende domeinen en vakgebieden, van marketing en politieke communicatie over sport en toerisme tot en met onderwijs en wetenschap: stuur de te vertalen tekst gerust door en wij bezorgen je een offerte. Als copywritingbureau behoren marketingteksten tot het DNA van Edito zodat ook je ook voor transcreaties (vrije vertalingen aangepast aan de commerciële eisen van het product en de doeltaal) bij Edito terechtkunt.

Eindredactie

Hebben jouw teksten een frisse opknapbeurt nodig of ben je niet helemaal zeker of ze wel voldoende krachtig zijn om je klanten te overtuigen? Stuur ze dan door naar Edito en wij gieten ze meteen in het juiste format. Ook als je jouw teksten hoog wilt laten scoren in Google of andere zoekmachines, doen wij de nodige aanpassingen voor jou.

Advertorials

Ben je het ook beu dat jouw commerciële boodschappen ondergesneeuwd raken te midden van andere reclame? Bovendien slagen consumenten er steeds makkelijker in om weg te zappen of jouw kostbare info te omzeilen. Al eens nagedacht over een tekst die je boodschap op een objectieve manier brengt en de lezer grondig informeert over je product? Dat kan in een publireportage. Edito levert jouw tekst dan als een krantenartikel. Lezers en surfers zullen dat bijzonder appreciëren.

Copywriting

Teksten die ertoe doen. Zowel offline als online. Direct mailings, folders, websites, blogs, radiospots … Stuk voor stuk mogelijkheden om jouw product bekend te maken en aan de man te brengen. En daar is scherpe content voor nodig. In je communicatiecampagne breng je een én-én-verhaal: je brochure combineer je met een heldere website en je verkoopsmail linkt door naar je sociale media. Enkel als de content voldoende sterk is natuurlijk. Of voldoet aan alle SEO-voorwaarden.

Journalistieke teksten

Edito staat steeds klaar om interviews af te nemen en helemaal uit te schrijven volgens de regels van de kunst, al dan niet aangevuld met achtergrondinformatie en de relevante context. We nemen onze tijd om voldoende research in te plannen en woord te koppelen aan wederwoord. Ook reisreportages en vaste rubrieken in magazines of sociale media behoren tot onze expertise.

Opleidingen

Wil je in de toekomst misschien zelf aan de slag? Volg dan zeker onze schrijfcursussen. Edito biedt namelijk ook opleidingen aan die jou of je personeel op weg helpen om betere teksten te produceren. Je hoeft je daarvoor niet te verplaatsen. Edito maakt graag de verplaatsing naar jouw bedrijf.

Contact

Start nu meteen

We kijken ernaar uit om van je te horen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al je copywriting behoeften. Samen kunnen we aan jouw verhaal werken en het tot leven brengen.

Had je graag een offerte of gewoon wat meer info over onze werkwijze? Aarzel niet om Edito te contacteren.

Email: diederik@theartofedito.be

Bel ons: +32 475 22 08 16